vrijdag 16 januari 2009

Lokale trainingsdag 22 februari 2009 te Diksmuide



Hallo iedereen!

Deze mailing is speciaal voor toekomstige leden of voor iedereen die interesse heeft om samen met ons (uw lokale eco/vredesaxiegroep pimpampoentje) de Bomspotting actie van 21 maart te gaan bijwonen.
Indien u het nog niet wist; wij zijn -naast vele andere dingen- een regionale deelgroep van Vredesactie. Vredesactie is een belgische vredesgroepering die actie voert tegen de Navo en kernwapens. Het hoe en waarom kunt u meer dan duidelijk uitgelegd vinden op de website van vredesactie: www.vredesactie.be !

Wat pimpampoentje nu voor jullie kan doen is jullie een trainingsdag bezorgen, waar alles klaar en duidelijk word uitgelegd, en een bus organiseren die alle actievoerders heen en terug voert. Vertrekkende vanuit enkele kernpunten in de Westhoek en die wacht in Brussel tot alle deelnemenden terug vrijgelaten zijn.

Als deze actie jullie interesseerd, laat ons aub zo vlug mogelijk iets weten. Iedereen is meer dan welkom, en zelfs al schrik je toch nog terug van het idee over een hek te klimmen en gearresteerd te worden door militairen. Dan nog kun je samen met ons actie voeren zonder over het hek te moeten.
Of kom gewoon af naar onze trainingsdag op 22 Februari in Diksmuide.
De specifieke locatie word binnenkort bevestigd.

Indien je daarnaas geinteresseerd bent in andere alternatieve ideeen of zelf ecologische aspiraties hebt, aarzel dan niet om pimpampoentje te contacteren en misschien lid te worden van een groep zeer bewogen jonge mensen.
Iedereen welkom. Samen kunnen we een verschil maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten