vrijdag 30 januari 2009

De Opsplitsing ECO-VREDES AXIE

De Volgende vergandering is DO 12 FEBRUARI!! Probeer met zovelen mogelijk aanwezig te zijn, voor de organisatie van 3 belangrijke gebeurtenissen:

ONZE BENEFIET FUIF!!

TRAININGSDAG 22 FEBRUARI!!!

DE BOMBSPOTTING BUS!!!!!!!

Hier is de brief die ik van ANDY kreeg:


Beste vrienden en vriendinnen van klimaat -en vredesactiegroep Pimpampoentje,

Naar aanleiding van enkele problemen op de vorige vergadering, willen wij op donderdag 12 februari een praktische werkvergadering organiseren waar de volgende punten op de agenda staan;

-de splitsing van klimaat -en vredesactiegroep Pimpampoentje in een luik rond klimaat (onderafdeling Libelle van Friends of the Earth) en een luik rond vrede (onderafdeling Vredesactie)! Wie zal wat doen en hoe gaan we dit precies organiseren + vastlegging aparte vergaderingen (Klimaatactiegroep en Vredesactiegroep).

Gelieve massaal aanwezig te willen zijn. Daarna wordt er verder vergaderd met afgesplitste groep! Tom De Pauw. Kan jij Roeland De Grande hiervan inlichten?

+ Praktische afspraken (benefiet en andere activiteiten, bustickets enz...)

Gelieve a.u.b. uw aanwezigheid op de vergadering te bevestigen en uw interesse voor vrede of klimaat door te willen geven? Mag ik ook vragen aan de mensen die al geruime tijd afwezig zijn om hun steun te betuigen! Ik zou ook speciaal willen vragen aan de mensen die op de eerste vergadering aanwezig waren en eigenlijk meer in klimaat geïnteresseerd waren om terug te willen komen.

Zo kunnen we samen een sterke groep vormen. Het is misschien van in het beginne verkeerd geweest om beide zaken met elkaar te willen verzoenen.

Ik wens iedereen nu al te bedanken voor hun komst.

Hartelijke groeten,

Andy VERMAUT
gsm 0499/35 74 95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten