maandag 30 maart 2009

Peoples Potluck Picture



Beste vriendjes en vriendinnetjes, onze filmavond en potluck staat bijna op poten.
Tzal terug allemaal vrije bijdrage worden, alleen moeten we pinten kopen van het jeugdhuis dat ons dat daar laat organiseren. We krijgen projector en scherm voor niets, zolang we maar hun pintjes kopen...
De format word dus, voor onze eerste volks potluck:

Iedereen die wil afkomen brengt een gerechtje mee, niet allemaal spagetti liefst en dessert is ook altijd welkom.
Uw entree is oftewel... lidmaatschap van de PPP of vergelijkbare interesse,
een superlekker gerecht, of enige bijdrage die gij zelf kiest maar daar doen we het niet voor!
De film zal wel prive moeten vertoond worden om de gangsters van sabam niet op onze rug te hebben. Hoe gaat dat in zijn werk, iedereen die komt ontvangt een gratis lidmaatschap van PPP en zo is het dus een prive vertoning.

Iedereen welkom, breng jullie geinteresseerde vrienden en vriendinnetjes, huisdieren en familie gerust mee, zolang het idee is van samen eten te delen en ons te amuseren iedereen duidelijk is...
een lieflijke Welkom van een rood klein parasietenvretend wezen met stippels!!

zaterdag 28 maart 2009

Grassroots DIY Festival





Beste mensen en sympathisanten van pimpampoentje,

binnenkort hopen wij een klein workshop festivalletje te organiseren omtrent themas als
duurzaam en primitief leven, ecologie, anarchie, krimpen of verzuipen...
maar ook de positievere, menselijke, tribal, ethnoculturele en spirituele kant moet en zal aan bod komen. Want het is zo belangrijk niet alleen afbreuk te doen aan wat we verkeerd vinden, maar ook dingen op te bouwen en te doen herleven. Dingen waar we wel in geloven, bijv. hoe gemeenschap vormen op een vreugdevolle en gezonde manier,
hoe elkaars lichaampjes gezond houden met wat de natuur ons biedt, hoe een comfortabel verblijfplaatsje te maken. Kortom, hoe leeft men simpel en gelukkig, zonder industriele goederen en voorzieningen.
Is dit mogelijk in onze moderne wereld, en zoja hoe zetten we het dan op poten.
Hier en nu, door en voor ons de mensen, en liefst zo vlug en werkelijk uitvoerbaar?

Daarom organiseren wij deze bijeenkomst voor al wie maar wat afwijkt en tot het besef kwam dat het ook anders kan en moet. Jullie zijn allen van harte welkom om jullie te komen amuseren, te leren maar ook te delen in wat jullie weten en wij nog niet. Om elkaar bij te scholen, te entertainen, warmte en inzichten te delen. Kortom om echt jezelf te zijn, samen en heel!

Wij vragen aan iedereen die er deel van wil zijn, om vanaf nu mee te helpen denken en reclame te maken, mensen te zoeken die workshops willen geven, mensen die willen helpen opbouwen, koken, verhalen vertellen, zingen en musiceren... alles waar je maar goed in voelt, te komen delen met ons!

Wees welkom op Grassroots...

Pimpampoentje in de cel!!

De actiedag is super verlopen!! Iedereen heeft zich geamuseerd en de enige die klop kreeg was ... Andy!
Het was een schitterende dag en het kat en muis spel met de flikken was een goede groepsversterkende ervaring. We kunnen er maar daadkrachtiger en moediger van worden!!
Op facebook kan je heel wat fotos vinden van ons en de actiedag en ook dit filmpje gemaakt door een franse journalist die bij ons in de cel zat is de moeite om eens te bekijken en misschien zijn we de volgende keer met nog 3 keer zoveel op onze bus!!