maandag 23 februari 2009

Working Tribe - weekend!!







Beste mensen van pimpampoentje...

beetje bij beetje beginnen ideeen vorm aan te nemen binnen onze en ook mijn geest, en beetje bij beetje word onze groep toch een mooie realiteit.

Ons idee van een festivalleke en een csa (community supported agriculture - oftewel groepsboeren :p) projectje zouden nu eenmaal werkelijkheid kunnen worden met het stukje grond dat Struikrover Andre ons bereid is te laten gebruiken.

Ik had namelijk het idee omdat we als groep redelijk verspreid zijn en nu eenmaal niet iedere dag het landje kunnen bewerken, weekends te organiseren waar we met ons allen een heel weekend en masse, het land voorbereiden, bewerken, bemesten en zaaien!
's avonds koken we lekker samen en maken een groot kampvuur met onze tentjes (of tipis) er rond. We kunnen ook wat workshops en skillsharing doen binnen onze groep, en verhalen vertellen, naakt rondlopen, kruiden wandelingetjes doen, shelter bouwen en misschien zelf een eigen sweatlodge.
We danken onze vrijwilligers met voedsel dat we zelf vergaderen uit skips, en met alle toffe dingen die ze kunnen leren. Ik ben zelf bereid massages te geven, of daarover les te geven.

Alle zoiets zou toch mega tof zijn om te organiseren in de vroege lente! en onze tuin zou in een of twee keer aangelegd zijn. Daarna kunnen we nog geregeld kleine bijeenkomsten houden op het land en afwisselend op bezoek gaan bij andre om de groenten gezond te helpen groeien!!

Ik begin, indien ik van iedereen een ok krijg, met de planning van datum organisatie en benodigd materiaal... indien iemand aan goeie stalmest kan geraken laat mij iets weten.... alle andere ideeen ook super welkom.

Ook een filmavond en 'Potluck' volxcafe komen eraan in ons lokaaltje in de 4AD!!

Mail me gerust voor gelijk wat,

veel liefs,

steven
Ok meiskes en jongens!

twas super onze trainingsdag! Ma ook voor degenen die er nie bij konden zijn wegens intense vermoeidheid, of geheugenproblemen heeft pimpampoentje de ideale oplossing!
U kunt de klimfilmpjes van Bomspotting bekijken op youtube.
De inhoud van de lessen was wel redelijk goeie voorbereiding, ma iedereen die wil meegaan kan meegaan, minderjarig of niet. We zullen ons best doen om u nog deftig te briefen en van enig fysiek letsel te beschermen door de info beknopt te herhalen.

De mensen die gekomen zijn, zijn super bedankt! En twas super leuk.
Roelands warm veganistische couscous en versgebakken brood met pompoensoep waren mega!

We kregen ook bezoek!! Van Anja Hermans en een lokale kunstenaar die haar een prachtig beeldje van een ijsbeer overhandigde, nadat ze ons charter voor geweldloze actie tekende!

Ook de Federale Politie vond ons interessant genoeg om eens langs te komen piepen, Andy is er trots op :p en we voelen ons nu allen mega stoer ...

Hier zijn enkele filmpkes om jullie derop voor te bereiden:



klimmen :



en in de cel :



Mensen aarzel niet met ons te contacteren voor bustickets, want die moeten ten laatste gekocht worden een week voor de actie.
Verkooppunt: Oxfam Roeselare!